Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve geleceğe hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: sabah 08.00-12.20 öğlen 13.20-14.55
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Öğrenci Sayısı 350 Öğretmen Sayısı 20

WEB - https://aralikataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Köprüler Mah. Alparslan Caddesi Aralık / Iğdır Not Okulumuz Kazım Karabekir İlkokuluna taşınmıştır. Adres Kazım Karabekir İlkokuluna aittir.

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İl merkezinden gelenler için gün boyu ilçe servisleri vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. Iğdır merkeze ise 45 km uzaklıktadır.